HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Jul 2012

29 July datang lagi....



Entry jiwang sat....

Alhamdulillah..hari ini tahun ini genap 17 tahun perkenalan saya dengan husband.. Tersenyum sensorang apabila mengimbas kembali saat2 kami berkenalan jarak jauh coz masa tu saya belajar di Segamat dia di Skudai. Zaman tu mana ada student pakai handphone, mana ada internet connection FB, Twitter, segala bagai. Selalunya kami berhubung melalui poskad. Keluar dating pun setahun sekali or dua kali je kot..pasal cuti semester selalu tak sama. 
Apa pun Alhamdulillah..cinta pertama saya sampai ke jinjang pelamin hingga kini dan dikurniakan 3 orang anak. Semoga hubungan kami kekal ke syurga yang abadi. Amin

 Gambar ni di ambil masa tahun 2009




Alangkah indah kehidupan ini
jika saling menyayangi
kita hulurkan persahabatan
dengan niat suci

andai murni oh jiwa nurani
jika saling mengasihi
tuhan tidak memandang wajahmu
tapi dihatimu

bersihkanlah jiwa dengan amalan
yang mendekatkan kita kepada yang Esa
aku redha apa yang ditakdirkannya

cinta suci yang telah engkau lafazkan
jangan engkau persiakan
aku mengharapkan kedamaian hati
bahgia bersama denganmu

bersamalah kita berdoa
semoga cinta kau dan aku
bisa tembus ke pintu syurga

berkat rahmatNya

cinta yang berlandaskan suci
tidak pernah mungkiri janji
sama-sama menanggung rindu
dan jujur selalu hingga keakhirnya
suci dan setia
Lirik Suci - Yantzen

Lagu jiwang masa tahun tu jadi kenangan kami

2 comments:

  1. Happy nye....Tumpang rasa bahagia :DD
    Semoga hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. wahhh 17thn da...
    alhmdulillh..moga bkekalan hnga akhr hyt hndaknyer ye..^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78