HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Jul 2012

Aiman masuk jawi... 

Alhamdulillah...niat utk mengkhatankan Aiman Faris pada cuti sekolah thn 2011 berjalan lancar. Terima Kasih di atas kehadiran semua serta terima kasih kepada yg bersiap di rumah terutama pada mak dan abah.
 Tipulah kalau cakap dia tak menangis. Keluar je dari bilik khatan tu, berjuraian air mata..Actually bukan pasal sakit..tapi panik tengok segala gunting yang tersedia kat tepi katil...
Apapun dia cakap best bersunat coz org datang bg banyak duit. Alhamdulillah..rezki Aiman




Waiting for his turn



Register
Opah peneman setia

Out the KJMC



Sebelum
Gerun


Selepas khatan..dengan duit saguhatinya...senyum lebar

TQ to my mom as jaga Aiman sepanjang pantang bersunatnya...Alhamdulillah,,Aiman pun dah sihat. Tq to my Abah jugak for his tunjuk ajar.
 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78