HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Jul 2012

.........ABC.........

AIR BATU CAMPUR
Dessert?? Nyum nyumm. My fav jugak ni..tapi mesti dengan aiskrim vanilla,aiskrim lain kurang gemar.. Macam2 rupa ABC..dgn macam2 ingredients..
 Tapi yang paling pelik bila order ABC di Pasar Baru Bandung...silalah refer photo. Tak ada langsung ais kisar. Isinya ada kacang2, isi kelapa, dan agar2 serta tepung warna hijau dan kuning tu..saya pun tak tau apa bendanya..as rasanya pelik.. Macam kuih lepat masuk dalam ABC..

ABC ala-ala western at Victoria Station


ABC at Pasar Baru Bandung, Indonesia



Mango and Sticky Rice & ABC, menu dessert Thailand




ABC at Syed restorant

ABC at Sate Kajang Hj Samuri RNR DengkilABC at Jeti Batu Kawan, Penang



1 comment:

  1. suka ABC yg bodo2 tu jek..skang nak cari ABC yg bubuh gula hitam tu mcm susah je nak jumpa..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78