HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Jul 2012

d amazing spiderman @ GSC Paradigm Mall


Paradagim Mall, Kelana Jaya baru je beroperasi dalam 2 bulan..dekat dengan rumah kami..apa lagi...bila bosan je jogging je ke sana...

GSC Cinemanya dah pun open for public..so we tot nak bw anak3 menonton..

Memang anak3 seronok tengok Spiderman tu..dengan spec 3D..huhu.. They request nak tengok lagi..Batman plak lepas ni.. Tapi kena janji rajin baca buku k...

spiderman in the house :)


cewi dengan spec 3D


PST PST..sowi,,tak banyak gambar coz bateri camera n hp tetiba plak flat masa ni....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78