HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Jul 2012

DEMAM di bulan Ramadhan

Salam sejahtera buat teman2 blog sekalian.. APA KHABAR TEMAN2 BLOG?? Rasanya dah 2 hari tak ada apa2 entry dari saya.. Pasai apa?? Pasalnya saya tergolek DEMAM. Memula tu ingatkan tak larat pasal puasa.. Hah dari Ramadhan 6 dah terasa dah kus-kus tuh.. Tup-tup masuk hari ke 8, baru nak terkedik2 pi klinik.. Naya..demam naik sampai 38'C..blood pressure rendah 90/60 kot Doktor cakap..tak berapa nak dengar pasal badan dok ketaq.. Yang menjadi tak larat tu tekak dah kena infection..merah nyala kata Doktor. Peh tu flu pun dah macam ayaq terjun.. Batuk pun dah hijau pekat.. Maka jadilah MIGRAIN.

Apa lagi..sebeban le ubat-ubatan Doktor bagi. Walaubagaimanapun..saya tetap gagahkan berpuasa. Setakat ni penuh lagi la..Alhamdulillah..Husband saya dok berletiaq swuh berbuka..tapi saya habaq kat dia..."esok-esok tak tau lagi ada rezki nak jumpa Ramadhan lagi dak..".. Berbuka semalam bedai ubat terus lena..Sedar2 dah waktu bersahur...Semoga dipermudahkan ibadah puasaku Ramadhan ini..Amin





tu dia...ubat2 sebeban....!!!
Klinik Johari dan Anita dekat SS5B Kelana Jaya. Bukan nak puji..sekali pi InsyaAllah berkesan ubatnya. Bayaran pun murah je. Doktor dari kami kecik2 lagi ni.. Depa dua tu husband and wife jadi Doktor.. Alhamdulillah..TQ Doktor Jo atas khidmat nasihat dan kaunseling..

2 comments:

  1. jgn lupe mkn ubt ye..
    semoga cpt sembuh =)

    ReplyDelete
  2. Tq.. Sahur tadi dah makan ubat siap2.. Cuba nak puasa juga hari ini,InsyaAllah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78