HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Jul 2012

Kartun dolu dolu...

Entry kali ni tak byk cerita..just layan gambar k.
Masing-masing sure ada siri kartun kegemaran kan? Check it out..





8 comments:

  1. saya suka He-man ngan popeye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...semua saya suka.. He man,She Ra...bila dah dapat power terus hero/heroin jadi gagah perkasa..

      Delete
  2. Tom & Jerry, waktu kecik dulu mesti kalau keluar bandar paksa mama belikan videotape Tom & Jerry tak pun Doraemon. Kisah dekat 16 tahun dulu rasanya ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tom & Jerry pun cerita favourite till now bawa ke anak3.. Siap boleh tunggu sesama sama depa layan tengok kartun

      Delete
  3. nostalgia nih....uncle dulu masa kecik suka tengok he-man dan she-ra ... perghhh teringat masa dulu-dulu hihihi

    ReplyDelete
  4. hihi..teringat zaman kekanak riang

    ReplyDelete
  5. baru2 ni tgk thundercats versi terkini, mmg byk beza, best ^___^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78