HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Jul 2012


MARY KAY enrich women's lives

Saya ni seorang yang sangat takut nak cuba apa2 product kat pasaran. Bukan apa, takut jd makin teruk je. Saya tak de lah masalah teruk sangat cuma nak jaga as umur dah masuk 30an. Mula dapat tau pasal product nidari member Dayang yang memang dah guna 2-3 thn dah. So saya pun ,mencarilah maklumat pasal MaryKay. Ingatkan nak beli je product, tpi husband bagi sokongan suruh saya join Mary Kay. Memang bila tengok katalog harganya buat kita beliak bijik mata. Tapi ekceli jimat jugak. Set tu boleh tahan 5-6 bulan,as kita pun bukan nak tepek banyak. Memang jimat dan berbaloi. Apapun yang kita guna pastikan sesuai dgn kulit kita. Kesihatan adalah menyeluruh..so take care ye uols. Btw, Mary Kay ada jugak produck for Men..


in year 2010

Founder Mary Kay Ash

Complete my ESRS class

Botanical set..ada 3 formula..ikut keperluan kulit..saya guna Formula 2

Timewise set memang my fav now after complete Botanical set
The colors

Ms Pam, Senior National Sales Director, USA
Conducting skin care class at Juru, Penang

2 comments:

  1. sye pon pernah p belajo mekap mary kay...memuaskan..best...lani sye pakai foundation mary kay...hheehehee

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78