HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Jul 2012

Menu Berbuka Day 3 and Day 4

Alhamdulillah..hari ni masuk 5th Ramadhan.. Semoga amalan kita mendapat keredhaanNya..
Hari ni saya nak share antara menu kami sekeluarga. Mungkin boleh uols amik as ur menu berbuka today..


Menu Berbuka Puasa Day 3

 Hari ke 3 agak bersemangat nak memasak. Antara menu pilihan Ikan siakap stim, sambal sotong, ayam masak kicap, sayur cendawan goreng, murtabak, kuih apam ragi, murtabak,tepung pelita, buah kurma and betik. Tak lupa jugak toyu..kicap daa dalam bahasa utara..






Menu Berbuka Puasa Day 4
Menu hari ke empat ni, Hari Selasa 24/7/2012...agak kemalasan sedikit... Banyak lauk yang di beli.. antara menu yang di beli Siakap 3 rasa, Sup Daging. Menu yang di masak sambal daging serai, masak lemak dal terlur pecah,sambal udang, sambal belacan dan sayur sawi goreng. Kuih muihnya ialah kuih lopes de squera,hahaha. dan tak lupa juga buah kurma, pisang dan betik.
Berbuka puasa banyakkan minum air panas..kurang kan air ais...dan jangan lupa makan buah2an untuk digestion...

Selamat Memasak uols...

6 comments:

  1. Replies
    1. Hah menu ni untuk sekeluraga...my parents and my siblings too.. :)

      Delete
  2. buat terliur je tngok..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tak leh lawan mee oversea ngan mee basah Chekgu :)

      Delete
  3. Replies
    1. haaa......jgn tak tau...org ni nak tu org tu nak ni..maka gini lah jadinya... Tapi setakat ni memang habis

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78