HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Jul 2012

Sahur Day 6th Ramadhan...

Alhamdulillah...hari ni dah masuk 6 Ramadhan.. YaAllah..sekejap je rasanya masa berlalu.. Hah..ni nak kongsi cerita bersahur di rumah saya. Setiap pagi saya akan bangun seawal 4pagi. Masak nasi, jerang air untuk buat air teh. Then panaskan lauk baki berbuka atau masak la apa2 lauk baru yang mudah dan buat untuk sekali makan je if lauk habis..Sahur hari ni lain sikit...nasi goreng berulamkan udang masak rendang, masak lemak cili api,dan goreng keropok lekur.. Demam ni..tapi kerana anak2 belajar berpuasa dan my husband memang kena bersahur...kita tahan Jebat!!!!

   
Keropok lekur bought by my husband petang semalam..layannnnzzz


Menu pagi tadi...simple aje...tapi paling klasik pinggan putih corak bunga hitam tu...Hah lamakan corak pinggan tu...tahan lama. Jangan lupa bersahur dengan buah tamar ye..   

10 comments:

  1. waaaa..kerpok lekor tu nmpk cedap..lame xmkn..huuu
    nakk..^o^

    ReplyDelete
  2. Cik Yaya..kan..? Nak beli kat Bazaar Ramadhan tak berbaloi.. Goreng sendiri lagi puas hati

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hah..tengok je..jangan terliur..batal pose nanti.. Selamat berpuasa...

      Delete
  4. sedapnye keropok lekor.. hehe..

    susah nk tgk pinggan mcm tu skrg ni.. mmg jumpa kt rumah nenek je la.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menu kasi tukar sikit..Kepuk lekor...
      Haah..pinggan tu tahan. Tebal..Tak macam pinggan2 branded la ni..

      Delete
  5. kopok lekor...errkk...dapnye kak..
    selamat berpuase.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap?..petang nanti pi cari kat Bazaar k :)

      Delete
  6. kita datang follow awk fuza...

    selamat berpuasa sepanjang hri ni....meriahnya juadah sahur..:)

    ReplyDelete
  7. ok suka sgt keropok lekor,
    kita dah 2 hari turut2 buka ada kropok lekor,,hehhee...
    time panas celup sos... sedappp

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78