HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Jul 2012

Sahur lagi....

Dah namanya bulan Ramadhan..tak cerita pasal berbuka..dok cerita pasal bersahur... Tapi apa yang saya nak cerita ni agak menarik pasal menunya agak ulala..dan menunya bukan kat rumah..Chef demam so husband bawa pi kedai.. Lega cheq. Ni sahur pada hari berbeza..tak ingat dah bila. Jangan terliur pulak ye..tak de niat macam tu..sekadar berkongsi menu...

Rootbeer Float kat Old Town White Coffee...

Burger ni harga dia RM8.50. Pasal daging dia jenis yang tebal pehtu dia panggang. Nama apa pun tak tau..

 Hah..yang ni bersahur dengan adik beradik husband kat Taipan Subang Jaya..Pekena nasi lemak panas dengan paru goreng berlada. Nama kedai ni Warisan Opah tak silap. Kami panggil Opah je.. Nak order kena beratuq punya lah panjang..2 meja kami booking.. Kat meja belakang tuh para2 hero tengah melantak. Aina pun bedal 3 bungkus nasi lemak.. Terkejut saya.. Yang tu anak sedara saya Amirul dgn ibunya (my biras, Tini).Gambar saya tak de pasal saya tukang amik gambar..n tak de mood nak posing pasal demam..





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78