HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Jul 2012

Playkids di Paradigm Mall, Petaling Jaya

Ini cerita santai saya dan Aina

memanjat gelung


tergolek golek baring dalam timbunan bola



gelung yg berpusing..dia pun ikut bergolek



tak reti letih
Hah..dok santai2 kat umah.,,tak tau nak buat apa..so bawa lah Aina ni pergi main sampai lebam.. Bayar RM20..dok lah main kat situ seberapa lama pun seharian. Eloknya parents kena lah tunggu..bkn apa..ada section yg tinggi dan perlu kawalan org dewasa...

Hah pada yang nak bw anak2 kesini jangan lupa bawa stokin sendiri...kalau tidak uols kena lah beli stokin pasar malam tp harga butik kat sini yer... Oh ya..umur 5 to 9 tahun je boleh masuk k..

Kat sini pun boleh tempah untuk buat sambutan Hari Jadi Kanak2..

2 comments:

  1. seronoknya aina main... best tu!!!

    ReplyDelete
  2. Nora...yup..terasa macam mak dia plak yang nak terjun sama..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78