HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Aug 2012

1st Berbuka Puasa Not at Home

Salam gang2 sekalian..Macamana puasa setakat ni?
Entry agak lewat sehari akibat hal2 yang tak dapat dielakkan..
Harap tak lah berapa nak basi erk cerita ni
Alhamdulillah..pada hari Ahad lepas, 5 August baru2 ni..my husband decided nak ajak berbuka puasa kat luar.Yeaaaa...tak payah masak today. Memula tu agak blurr nak berbuka kat mana. Then untuk elakkan jam dan riso tak de tempat, kami booking di Restoran Vicchuda, Damansara. Masa tu pun dah pukul 4.30. Kami ajak sekali adik bradik husband to join coz saya dan anak2 bukan lah jenis kuat makan. So rugi lah kalau g makan berlima aje..

Pintu masuk Restoran Vicchuda






Lepas dah order, kami nak lah tengok order, kot ada nak tambah2 lagi, Hm tapi macamana nak cek,,dia tulis Siam daaa
Menu Siakap 3 Rasa, Sup Tulang, Daging Goreng Kunyit,Kailan Ikan Masin,Tomyam
Zoom in
Yang ni memang khas untuk saya Siakap Masak Stim as saya tak makan pedas. Gastrik, perut sensitif.
My husband dengan siblingsnya....lepas berbuka puasa. Alhamdulillah...

1 comment:

  1. hi, ada tak contact number restaurant ni?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78