HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Aug 2012

1st Window Shopping for the Kids at 1 Utama for Hari Raya 2012

Alhamdulillah..selesai berbuka puasa hari ke16 Ramadhan... terus kuatkan semangat untuk membeli-belah barang2 untuk anak2. Kalau nak pergi pada siang hari..mau batal puasa rasanya..hihihi..
Tak de lah bermewah sangat. Sekadar berbelanja sederhana, ala kadar. Dapat la sorang sepasang 2 baju buat salin2 raya nanti. Nasib baik Aeon ada buat sales..berbaloi-baloi. Tak ramai orang pun, so it was so rilek sopink malam2 lepas berbuka.

1Utama, Petaling Jaya

Mencari kasut mek ni memang payah..asik tak de size

sempat gak posing tuh...

My beloved family..Btw my husband demam tuh..but still gagahkan jugak bw bdk2 ni pi beli barang as depa pose
Antara hasil tangkapan buat anakanda tercinta...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78