HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Aug 2012

Apa istimewanya Restaurant Shahul Hamid, Kepala Batas, Penang??

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.
Mood raya dah datang? Hah tapi pose tu jangan wat yam yuk plak k.
Kali ni nak share skit pasal kedai favourite my husband..and his family turun temurun. Kedai Shahul Hamid yang terletak di Kepala Batas Penang.
Setiap kali nak balik kampung pasti akan punch in and punch out kat sini. Apa istimewa nya? Apa menu igauannya? Hah, cucoq udang mabeles turun temurun dengan tauhu buatan utara. Kuah kacang nya pun mabeles.Kopi  tempatannya pun tak kurang hebatnya. Nak cerita lebih tak reti. Jom tengok gambar2 nya k.


Yang kiri tu saya punya tak mau tauhu..so tambah dengan cucuq

Hah.,.yang ni set wajib saya..Teh ais dia kaw

Tengok abang, cucuq dia dah habis..pi paw cucuq abgcik




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78