HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Aug 2012


 Bunga Api pada Malam 7 Likur

Wah wah..masih ramai yang berpusu-pusu ke shopping mall. Ada yang tak lengkap lagi??
Hah ni nak share lah sikit suasana anak3 bermain bunga api. Saja bagi seronok2. Tapi kami kawal, Tak biar main sendirian. Bukan apa..depa dah besar..dah berjaya berpuasa penuh, jadi bagilah peluang berhibur kejap.

Anak-anak sedang happy dan enjoying bermain bunga api dengan kawalan orang dewasa

Kemain dengan style lagi
Bunga api kucing kami panggil sejak saya kecik lagi

1 comment:

  1. Teringat main bunga api masa kecik2..siap amik bunga api besi tu, bengkok kan kat hujung then baling sangkut kat pokok... Dah tak de dah suasana macam tu sejak arwah atok tak de :(

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78