HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Aug 2012

Bersahur di Flame Grilled Burgers SS3, Petaling Jaya

Alhamdulillah...baru je setel bersahur Ramadhan 13. My husband decided bawa kami bersahur di kedai berdekatan dengan rumah kami as Ms. chef tak berapa nak sihat.. Tekanan darah rendah melanda lagi.. Memula sampai kedai De Bistro ni rasa teramat la blurr, takkanlah nak makan nasi beriyani pepagi subuh ni. Nak makan roti canai macam tak kenyang kot. Hah..rupa2nya ada gerai baru lah kat tepi kedai De Bistro ni. Nama gerai tu Flame Grilled Burgers. Nampak macam kedai butger biasa aje..Tapi bila tengok menu yang terpapar di depan gerai tu..wallaweiiii...nyum nyum... Tak payah cerita banyak. Meh tengok gambar gambar yang sempat saya snap tadi.


Hah..tu dia... Burger tak muat mulut. Boleh order setinggi mana yang uols nak. Harga according to the top up as stated pada papan harga tuh.
Tu breakdown harganya. Ada website gak tertera kat situ.. gi lah uols tengok erk
Ini saya punya...Beef Burger with cheese RM8.50


Memang berbaloi. Kenyang sangat. Apa yang istimewanya dagingnya di bakar. Rasa dagingnya pun memang mabeles dan tebal dari daging2 biasa yang kita beli. Memang berbaloi dengan harganya. Kalau tak percaya tengok gambo seterusnya betapa sedapnya burger ni sehingga terbeliak bijik mata...

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Budak yang paling cukup 'kose'nya tengah membedal burgernya..hehehe
 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78