HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Aug 2012

Best la kalau ada set ni kat rumah..



Salam sejahtera semua.. Macamana tika dan saat ini? 
Kali ni saya nak share pasal small town ni. Tertarik sangat tengok bandar kecil ni dengan sistem pengangkutan jalanraya dan keretapi yang di kecilkan dengan skala yang telah ditetapkan. Macam kat alam fantasi..hehe. Kedai apa tah nama nya, ni kat Paradigm Mall Kelana Jaya.
Tengok tuh..anak saya dah melekat kat situ tak mau balik. Nak tengok train katanya.
Cite skit, Funderland ni memang specialist untuk model keretapi.
Nak tau lanjut layari www.funderland.my

2 comments:

  1. Rasa mcm nak jadi kecik pastu masuk dalam small town tu kan :p

    ReplyDelete
  2. haah..best la..tp control je masa tu coz ramai org..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78