HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Aug 2012

Jam Guess hadiah istimewa di Hari Raya 2012

 

Alhamdulillah...selesai berbuka puasa petang khamis semalam, 16hb Ogos, bersamaan 27th Ramadhan.
Lepak2 tengok anak2 bermain bunga api,tetiba my husband suruh bersiap2.
Katanya nak ajak berjalan2 amik angin di Paradigm Mall.
Selesai Isyak..kami pun pergilah.. Santai aje, as dah katanya nak g amik angin aje..

Kami pun sampai di Paradigm Mall.. Ramai juga yang masih belum pulang berhari raya. Ramai yang mungkin masih buat last minit shopping. Dari satu tingkat ke satu tingkat..kami jalan la rileks.. Tak de plan pun beli apa2.

Tapi saya agak musykil...kenapa dah 3-4 kedai jam yang kami masuk. Apa yang my husband tengok2? Sebab suami saya ni memang suka tengok2 jam Tag, jam Tissot, jam G-Shock, sebab dia dah ada 2-3 jam2 tersebut sebagai koleksinya.

Sampai je di kedai 60 minutes,  dia tanya pada saya "jam guess ni agak2 yang mana lawa?"
Saya jawab "ish..mahal2..kalau ckp lawa pun..bukan leh dapat. tapi yang silver ni cantik"
TETIBA!!!! Dia panggil salesman kedai tu " Encik, tolong ambil jam yang ni...nak cuba"
Wah...dalam hati cakap biar betul? Rezki jangan di tolak.
Rupa2nya, suami saya plan nak hadiahkan jam raya pada saya. Dia memang tahu saya ni payah nak beli barang2 beharga. So dia perangkap saya dengan mengajak saya secara unplanned.
Saya pun mencuba 2-3 jam yang menjadi pilihan hati. Akhirnya membuat pilihan muktamad. Anak3 pun cakap jam yang saya pilih tu cantik.

Alhamdulillah... TQ to my dearest husband, U r alwiz come out with unpredictable surprise.


Inilah kedai jam tersebut "60 Minutes"


Antara jam  GUESS yang ra,bang bijik mata nak pilih






Dia pun sibuk nak jadi model Jam

Yes..akhirnya yang ini pilihan hati. Kena potong tali ikut saiz tangan yang comei ni.

Tighten up the screws




Eh..budak ni pun tolong perbetulkan jam? hehehe

Hah..cewi sat.. Bergaya tak dengan jam surprise raya ni?? Tq darling
Now dah tak letak dalam kotak. Depa letak dalam beg comel macam tu hah..




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78