HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Aug 2012

Jom ronda Autocity

Raya, raya jugak..macam2 makanan bedal tak hengat. Malam 25hb August..kami sekeluarga melapangkan masa g ronda ke Autocity yang terletak di Juru, Penang.

Orang2 Penang sure tau tempat ni.. Apa yang menarik kat sini?
Kalau orang KL cakap Uptown la kot tempat macam Autocity ni.
Dari pada aksesori rambut, kasut, baju, jeans, peralatan rumah seperti karpet, langsir..dan macam2 lagi..semua ada kat sini. Bawakan duit aje..

Sempat juga la depa borong baju..kasut..seluar.
Saya pulak nyaris2 rembat beg Coach..aduhai..nasib kuat Iman uols..
 Meh tengok gambar ronda2 kami..

Kami ramai2 depan entrance Autocity, Juru Penang

Lepas soping kasut

Beg...

Kedai Baju

Kedai lagi..murah belt kat sini
Beg Coach yang menjadi igauan

Kami sempat lagi posing sibuk2 ramai2 org..hehe


4 comments:

  1. eeeeeee, syoknya.. penang makanan dia best2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..makanan kat sana murah2..

      Delete
  2. Dapat ke tak beg coach tuh? hehehe

    ReplyDelete
  3. menarik entry nie,

    salam aidilfitri,

    fatin zaini singgah dan follow anda !

    http://www.fatinzaini.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78