HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Aug 2012

Kasut Raya bukan untuk anak aje..

 

Salam pagi2 sahur..
Entry kali ni nak share pasal kasut.. Mak budak pun nak juga bergaya dengan kasut raya kan? hehe
Adalah beli 2-3 pasang..Ala..tu pun beli masa SALES.
Kasut raya korang macamana rupanya pulak?

Antara kasut2 yang sedap kaki memakai..Different kasut for different occasion


Ni kasut kawin saya.. Pi tempah kat KL. Nostalgia gitu....Masih elok dalam simpanan. Raya ni boleh pakai lagi

Ni kasut santun-santun gegulr..from Opera

Crocs ni hadiah dari my darling..untuk slumber rock

Also hadiah from darling.. Kasut Polo for acara rasmi

Vincci my fav..Purple also my pujaan hati..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78