HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Aug 2012

Mee Kuah

Salam semua... Dah namanya bulan Ramadhan..semua dok cerita pasal masak, makan, berbuka, sopping..
Entry kali ni saya pun nak share menu berbuka puasa semalam.Ramadhan 21.
Mr Husband request saya buat Mee Kuah. Mee Kuah ni antara menu fav yang arwah umi nya suka buat dulu. Walaupun saya buat tak dapat sama macam air tangan arwah uminya...tapi saya cuba sedaya upaya masak. Dan Alhamdulillah...mendapat pujian seisi keluarga. 2 paket mee licin. Seronok masak kalau orang makan dan dapat pujian lak tu..hehe
Mee Kuah ni bukan macam mee bandung..or mee hailam. Rasanya pedas2 masam.

 


Semuanya campak2 aje..Bahan2 nya pun senang dan murah.




Tu dia...mee kuah penuh udang..

Ada sesiapa nak resipi???

2 comments:

  1. bg resepi sekali, boleh cuba buat sendiri hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78