HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Aug 2012

Menu Special on 25th Ramadhan...

Salam semua. 
Ada yang dah beratur nak naik bas balik kampung ker? Mesti excited coz nak berbuka puasa di kampung bersama ayahbonda. 

Ni nak cerita pasal menu istimewa berbuka puasa kami pada 25th Ramadhan / 14 Ogos, Selasa.
 Nasi Minyak in the house.... 

Apa yang menariknya, semua adik-beradik saya ada bersama..berbuka puasa dengan ayahbonda. Saat berbuka ramai2 ni memang indah. Biar pun berbuka dengan air kosong je pun..tapi bila berkumpul, kemeriahan tu yang indah.

Yang lagi menarik, kalau nak tau, nasi minyak tu abah saya yang masak. Dia nak masak..n volunteer nak masak menu special ni.
Lauk2 sampingan Dalca daging, Kari Kambing, Ayam goreng, serta tak lupa ayaq asam.





 Bahan2 nasi minyak.. 




 Bahan-bahan ayaq asam....





 Kari kambing dan Dalca daging

1 comment:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78