HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Aug 2012

Meriah Raya Ke2..

Salam Aidilfitri semua..
Selamat berpuasa bagi yang sedang berpuasa sunat Syawal
Semua dah back to normal..yang keje dah mula bertugas..yang sekolah n belajar dah ke skolah n U memasing..
And bagi surirumah macam saya, bz ngemas kain baju n kemas umah setelah seminggu beraya ke kampung husband.

Hari Raya ke 2, seperti biasa, rutin suami ke pusara arwah umi nya. Saya pula beraya ke rumah tok mertua dekat Pinang Tunggal. Meriah as semua aunties uncles ada berkumpul di kampung. Dan yang paling best ada LAKSA..hehehe. my fav.

Bergambar dengan makcik2 n kezens

Tok belah arwah umi

Waiting 4 d food

makan kari pekat melekat u with cikgu Azrine

Makan ramai2


posing lagi..
Selepas beraya kami pi pekena nasi kandar at Restoran Hass Beriyani Nasi Kandar di pekan Kepala Batas. Perghhh..depa dok pulun kari pekat melekat. Dah lama tak pekena nasi kandar,depa pulun sakan..

4 comments:

  1. kalau takde u takde la gambar2 ni..tq..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..walaupun camera murahan..tapi detik2 itu kita kongsi2kan, buat kenangan 1 day nanti.. :)

      Delete
  2. http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    first contest dri chot..feel free to join n support me yer..tq..:)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78