HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Aug 2012

nuffnang BERWAJAH BARU


Salam semua. Hah, mungkin saya dah ketinggalan kot pasal tajuk di atas. Setelah beberapa hari menghadapi beberapa masalah yang tidak dapat di elakkan, baru je ni hah dapat bukak nuffnang nak godek2 statistik and update questionaire. Tengok2 nuffnang dah berwajah baru. Wow..memang nampak class gitu. Ingatkan tadi dah silap klik. 



Apa pun page nuffnang still maintainkan kecanggihannya dalam memberi maklumat. Nak tau apa lagi yang dah di update dengan appearance baru..klik klik la nuffnang ok  *_^

Selamat Berblogging



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78