HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Aug 2012

Pasar Tani Raya 2012

Esok hari raya...esok hari raya...
Yes..as esok dah nak raya.. maka kenalah berjogging ke pasar tani seawal pagi pukul 6 sesudah sahur.
Memang dah di umumkan yang pada 17 dan 18hb Ogos (Jumaat, Sabtu) akan diadakan Pasar Tani Raya khas untuk Hari Raya.
Tujuan utama ialah mencari daging fresh untuk masak rendang. Selain itu nak cari daun nak buat kelongsong ketupat. Kalau beli yang dah siap selonggok tu dalam RM6. Tapi kalau anyam sendiri lagi meriah hari raya.Meh2 tengok acara saya dan emak serta my husband seawal pagi tadi.

My mom tengah order daging

Ayam murah

Sana daun ketupat

Sini daun ketupat

Yang macam ni dalam RM5. Tapi kami lagi suka anyam sendiri, baru lah rasa raya :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78