HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Aug 2012

Ronda-ronda ke Butik Al-Humaira Contemporary

 

Salam pagi Jumaat semua. Moga pagi yang penuh barakah ni, kita semua sihat walafiat.Sekarang ni musim panas. Berbuka nanti jangan lupa minum banyak air masak.
Entry kali ni saya nak share tentang ronda2 20minit ke butik Al-Humaira Contemporary (AHC)yang terletak di Kota Damansara, Selangor.

Apa yang menarik?
Sebenarnya saya ni memang suka juga tengok2 dan shopping online tudung yang limited edition ni. So ada beberapa design yang AHC tak release online tapi kena g dapatkan kat butik.
Maka merayaplah saya seawal pukul 3ptg. Bukan apa, nak kesitu pun jam, mana nak kejar nak balik masak lagi. Nak g amik anak2 balik sekolah lagi.
Tudung2 kat butik ni memang class dan memang berbaloi dengan harganya. Material dia memang sedap di pakai. Harga tudungnya dari RM30 and above. Boleh la dapatkan sehelai dua untuk acara rasmi, Tambahan pula Syawal bakal menjelang.
Saya suka cara AHC display tudung2 dan inner jualannya. Memang sangar user friendly. Harga dan kod tudung pun tertera kat label yang di lekatkan pada tudung,. Senang nak cari. Bagi yang tak berkesempatan nak ke butik, add la AHC kat FB coz depa kerap update design2 terbaru.

AHC kat tingkat . Tu dia alamat dia.

Sign board dia memang terang2 senang nak cari

Sila masuk. Pintu memang sentiasa berkunci. Bagus. To avoid pencuri sementara dok ralit belek tudung.

Antara rak tudungnya

Jadi model tudung jap. Ni hoodie Ivy. Ada bakat ker nak jadi model??

Nice paper bag

tu dia.. dah setel soping


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78