HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Aug 2012

Rutin Ke Pasar Tani

Hello helloha semua.. Kali ni just nak share aktiviti saya setiap pagi Sabtu seawal pukul 6pagi. Hah..kemana? Ke Pasar Tani Kelana Jaya. Kenapa nak pergi awal2 pagi?
  1. Pasal nak dapat parking dekat so tak de lah kena jalan jauh sgt
  2. Pasal nak dapatkan yang fresh dan banyak pilihan. If g lambat, ikan semua dah pakai contact lens merah u
  3. Kalau sampai lewat dari pukul 7, kedai yang jual tapai tu mesti dah out of stok, Sedap tapai dia.
  4. Pasal nak cepat2 siap2 masak as anak ada kelas taekwando tengahari Sabtu

Kenapa nak susah2 pergi Pasar Tani? Tesco ada? Giant ada? Hmm saya lebih suka beli di Pasar Tani coz harganya berpatutan dan saya selalu beli stock utk 1 week. Maklumlah..isi rumah ramai, untung beli borong kat Pasar Tani.

Kedai ni boleh minta depa tolong siangkan ikan tu terus.

Ok lah..

Sotong semua fresh





Bawang beli lambak macam ni untung. Kalau yang dah bungkus selalu tertipu as ada yang busuk di campur sekali




Sayur2 pun ada mcm2 jenis..murah pulak tu


Ikan bilis pun ada macam2 range harga. Nak yang dah siap kupas pun ada. Senang hidup


2 comments:

  1. beli kat pasar memang fresh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni acara dating setiap sabtu.. Esok lusa dia dah fly..g le sensorang..ahaks..
      Yup,fresh n budget

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78