HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Aug 2012

SPA buat kuda putih

 

Hah..kuda pi spa? Ingat manusia je pi spa. 
Actually saya bercerita hal kereta putih kami ni. Hah kuda la kan, as dia la yang angkut kami kesana kemari. Oleh kerana sejarah disebalik nak dapatkan kereta ni hanya saya dan husband je yang tau,maka memang kami sangat jaga kereta ni tambahan pula warna putih, lagi la nak kena bagi extra attention.

Bukan tak leh nak cuci sendiri, tapi bila anta kat spa CARS International ni depa ada treatment untuk kereta. Contohnya ada treatment untuk leather seat, polish, treatment nyah kuman and bau hapak dalam kereta, treatment spray untuk cermin bagi elak kabur, dan macam2 lagi.
Kalau jadi member lagi dapat banyak privillege. Cars Internatianal ni ada banyak cawangan di serata Malaysia.
The Banner




Dah siap..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78