HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Sep 2012

Amirul turns 2 years old...

Entry kali ni ..agaian pasal makan lagi..hehe. Tapi bukan open house. Ni birthday celebration for my nephew sebelah husband. Amirul Zakuan namanya.The only son for my brother inlawm at the moment.. (tak lama lagi ada la kot bb baru hehehe). Oh ya..birthday date dia 24th August 2010.
Memang tak de plan pun nak buat party as kami berada di Batu Kawan masa tu. 
Memula plan nak potong kek je kat Autocity. Tetiba para2 Mr Hubby kami swuh celebrate dekat Kepala Batas as depa ada dekat sana.Maka dengan F1 nya kami kesana. 2 kereta bertunda ke sana.
Maka kami sampai di KFC Komplek Dato Kailan di Kepala Batas. Ramai juga orang..kemaruk makan KFC lepas raya hehehe. 
Meriah juga le celebration ni coz ada 7 org kanak2 riang gumbira yang memang tak reti duduk diam. Depa dapat jumpa sekali sekala..memang riuh rendah.. Senyap masa tido je..hehehe
 Yang kelakornya..bila kita nyanyi lagu birthday..Amirul ngamuk..sepak kerusi..nasib kek tak terbalik.. Rupanya dia malu org nyanyi kat dia..Pulak daaahhh..
Lagi satu...ayah mertua saya ni tak makan ayam..MAKA..tetiba plak ada nasi kandar dalam KFC..hehehee
Meh tengok gambar yang sempat saya rakam..walaupun dok sibuk makan kek n KFC



Beratur for KFC


Blueberry Cheese Cake

Get ready..

Birthday song in the KFC..Aina paling excited
Tiup...

Sekali sekala berjumpa..meriah.
Kami the ibu umi mak

Kek dah kena meja..hehehe Amirul malu
Tu dia,,nasi kandar in the KFC...hehehe
Me n hubby.. ni adhock birthdya present for our nephew..

Amirul dah mula nak ngamuk



Birthday boy

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78