HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Sep 2012

Apa kebendanya GANGNAM ni??

BILA disebut, Gangnam Style, pastinya minda kita mula terbayang rentak muzik dan tarian kuda yang dilakukan oleh penyanyi Korea, PSY.

Bukan sahaja berjaya meledakkan fenomena di negara mereka, malah cara tarian lawak itu turut mempengaruhi minda seluruh masyarakat termasuk negara kita.


Mana tidaknya, sejak rakaman video ini diperkenalkan di YouTube, ia dapat menarik perhatian jutaan penonton.


Malah, rata-rata masyarakat mula memperkatakan mengenai Gangnam Style. Hakikatnya..tarian ni tiada la istimewa pun..hanya sekadar mengikuti perkembangan zaman dan sekadar tarian lawak yang menjadi ikutan dan trend. 

Terserah kepada individu untuk menerima dan menilainya.... 

Hah ni Gangnam Kuda..macam2 nama

Huh sexy la konon erk..hehehe

Tarian zaman ni, K-Pop..macam2 ada



TAPI.......




Sekadar berpesan-pesan..

12 comments:

  1. first tengok video ni haritu memang tah pape , tak minat .. tp dok salu dengar org pasang lagu tu,boleh jadik suka plak rasa nak menari kuda je. ekekeke :D
    tp bukan tarian tu ,suka rentak lagu tu je :)
    follow sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..tq for the comment and pandangan.. Yup sekadar mendengar dan menghiburkan halwa telinga..Let's dance..hehehe

      Delete
  2. first tengok . alahai . tk senonoh betul . bende ni pon nk tiru . mudah sgt la org zmn skrg ni terpengaruh , btw music dy best . ngeh ngeh . ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kira macam memula poco-poco kuar ler..mcm2 fatwa..

      Delete
  3. tak pernah nk amik tahu pun psl ni sbnrnya..
    xfhm apa yg best sgt sampai org mula terpengaruh.. ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong...dats y post kat sini, pasal pelik apa la yg org dok sibuk sgt

      Delete
  4. hehe sokong sgt ape kata pic last tu, huhu..bende cmni pon org mudah nk folow, lagha betol, huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...itulah dia dunia sekarang...wallahuallam

      Delete
  5. btl2...nth pa2..dah la pelik bole top plak huhu...tgk vidoe da kjp jer lps tu close sbb xfhm pa yg mnrik sgt...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bdk2 tengok dah macam Mr Bean katanya,.hehehe

      Delete
  6. yg penting gangnam river sy dh smpai tahun lepas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..janji gangnam gak bunyi nya erk..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78