HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Sep 2012

Bahasa Jiwa Bangsa

Bahasa Jiwa Bangsa


                   Nak salahkan siapa???

6 comments:

  1. dekat pasaraya mana ni? memalukan saja.. hurmm..

    ReplyDelete
  2. Fiza..ni di pasaraya terkemuka jugalah ada dimana2 jer.. Inilah akibatnya apabila pekerja2 warga asing yang memenuhi tanahair kita..
    Hinggakan kita nak tanya kat mana nak cari lobak masin pun payah sebab dia orang ni tak tau dan hanya boleh reply "saya malaysia tak tau"
    Abih camno...

    ReplyDelete
  3. typo, typo...slalu juge jumpe kalo jalan2 kat pasaraya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kebetulan masa tulis dan tampal tu..pekerja yang ala2 bollywood yang buat..abih camno...

      Delete
  4. Kekadang, dek kerana lambakan pekerja asing yang diupah dengan harga yang jauh lebih murah menyebabkan terjadinya perkara sebegini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...hmm harap2 benda2 yang simple macam ni dapat di kawal..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78