HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Sep 2012

Restoran Ikan Bakar Din, Kepala Batas, Penang


Cerita makan lagi :)

Weekend yang lepas..pada 2/9/2012...kami pulang ke kampung lagi. Bukan pasal nak beraya sakan..tapi due to pengemasan barang2 pindah randah..Yang tu saya akan cerita pada entry lain.
Now saya nak cerita tentang tempat makan yang popular di pekan kampung suami saya.. tu dia..

Restoran Ikan Bakar Din.

 

Apa yang menariknya? hah..meh tengok menu2nya..























Ada ayam bakar, Ulam2, Jenahak, Cencaru, Ketam, Sotonh, Udang,Pari,,gulai batang pisang pun ada..wah...meriah!!
Ayaq asam, sambal belacan, dan macam2 lagi lah ada.



Yang ni antara menu kami yang sempat saya ambil gambar sebelum kena serang..hahahaha..

Yang paling menariknya dan terkejutnya..bukan main banyak kami makan..total bilnya hanya RM39 termasuk air buahan2..untuk 7 orang. Memang murah berbaloi-baloi.

Semua ikan2nya fresh dan besar2..tapi cuba tengok tempat cashier...

^

^

^

^

^

^

^

^
Ni hah tempat cashier..hehehe kecik je kan..tak padan dengan kedai yang meriah tak putus dengan kunjungan customer.



 


5 comments:

  1. rilex je kaunter die..hiks..

    ReplyDelete
  2. hahaha..betul ler..kaunter dia tak semegah pun berbanding dengan Restoran nya erk..

    ReplyDelete
  3. nanti akan serang tempat ni...hahahah..tunggu ye December!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi chekgu..bawak2 bertenang..December bukan u dah kena start diet miet ker? hihihi

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78