HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Sep 2012

Sayur Campur in d house for dinner

Menu Sayur Campur Terkejut Tergempar

Salam dinner buat semua.. Makan apa malam ni?
Hah,saya masak simple2 je malam ni. Weekend lepas dah buat dah menu berkhasiat ni.
So anak2 minta repeat lagi. Menu Sayur Campur Terkejut Tergempar!!

Awat saya panggil menu terkejut tergempar?? Pasalnya bahan2 tak cukup kali ni. Nak keluar pi kedai dah gelap pekat kat luar tuh. 

Makanya apa yang ada aje saya campak2 kan kedalam menu malam ni.

Meh la tengok.. Kot boleh bagi idea pada kawan2 pembaca yang tengah cari menu nak makan apa malam ni...




Bahan2 utama sayur2 campur Cendawan butang,lobak merah,brokoli, bunga kobis,pucuk jagung
Ni perencahnya udang, daging, sotong, ikut suka lah nak letak apa

Hiriskan bawamg putih, bawang merah, bawang besar, cili masak dan juga tomato

Taraaaaaaa..........dah siap.. Jom makan
 

2 comments:

  1. sedap dan berkhasiat..tu yg penting..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaks...ni memang repeat..upon request by the kids...yang pentingnya udang habis dulu hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78