HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Sep 2012

Tadika Sri Nobel Kelana Jaya...

2012 dah masuk bulan September. Hmm dah masanya fikir nak cari sekolah buat Aina, as next year dia akan masuk 5thn. Maka meronda2 la saya mencari sekolah untuk dia. Semestinya kita nak bagi anak2 kita ilmu yang sebaiknya.
Hari2 nak balik rumah kami pasti akan melintasi sekolah Sri Nobel ni. So suami saya pun tergerak hati untuk dapatkan maklumat lanjut berkenaan pre-schoolling dekat sekolah ini.


Signboard at the enterance



Frankly speaking..masa kami di bawa visit ke kawasan sekolah by the principal, Ms. Anne, kebanyak students adalah dari kaum Cina. Wow..sangat taksub mendengar kanak2 ni speaking. Tercabar rasanya.

Information bagi sesiapa yang berminat..boleh call no tuh




Activities
Apa yang menarik tentang sukatan pelajarannya, semua subject memang menekankan bahasa pengantar B.I as no 1. Selain itu konsep fungates system dimana penekan dan pendedahan seawal 4thn di terapkan agar kanak2 ni mendapat pendekatan awal dan bersedia untuk ke Sekolah Kebangsaan nanti. Ada lab komputer, ada makmal science, ada library, classroomnya pun serba moden kerana tak guna white board k..dan paling menarik ada kitchen untuk mengajar kanak2 ni simple resepi seperti pizza,muffin, jeli..wah interesting kan?? Unfortunately saya tak dibenarkan mengambil gambar kemudahan2 yang di sediakan. Sangat teruja.




So just filled up the form..go thru the fees..and bermulalah persekolah

2 comments:

  1. This will be a very good place for your children,
    education and exposure wise.

    ReplyDelete
  2. Salam dan hye.
    Harga yang 3000 lebih tu untuk setahun ke, per semester ke macam mane ye? boleh help and guide through this tak? terima kasih banyak banyak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78