HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Oct 2012

BBPLUS KOLAGEN TESTIMONIAL DALAM MASA 3 HARI DAH NAMPAK BERKESAN

BBPLUS KOLAGEN TESTIMONIAL LAGI


 
Muka glowing selepas minum BBPlus hanya 10hari. Muka nampak bersih,glowing dan jerawat pun da hilang.. kak nor kata dia da guna mcm2 produk...tp kurang berkesan.. xsangka BB Plus hebat..Credit to CDM Shila

"Ina tak pernah ada ambil supplement apa2 sblm ni,puas hati, kulit glowing dlm masa 1 week je minum,kalau nak make up skrg lebih yakin kerana warna kulit dah sekata, jerawat2 kecil cepat sembuh, dah tak payah picit2 jerawat. Kalau macam ni ingat nak terus maintain dengan BBPLUS Kolagen"


Testimonial Awal :
*Tumit kering dan pecah beransur pulih, muka umpama cucuk botox, letak make up sikit dah rasa gojes.hehe
*Pengambilan awalnya sangat bagus kerana TIDAK mengalami detox pening, loya, gastrik.
*Kulit terasa halus dan licin seawal 1 minggu pengambilan
Kolagen bukan sahaja untuk cantik, tapi juga untuk pulihkan sendi2 dan segarkan badan yang letih dan lesu. Dalam masa 3hari dah dapat merasai keberkesanan BBPLUS KOLAGEN. Alhamdulillah. Credit to CDM Shila



Masih tak percaya lagi?
Tunggu apa lagi???Dapatkan stok anda sekarang.

PM SAYA UNTUK ORDER 019-278 4580
FB fuza musa

4 comments:

  1. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks...berkongsi product yg menjamin kesihatan dan kecantikan..Jom dapatkannya sekarang :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hi Nita...saya dah reply kat ur shoutbox.
      Berminat sms lah saya 019-2784580

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78