HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Oct 2012

Jom Borong Biskut Timbang

Jom Borong Biskut Timbang di Pekan Kepala Batas

Hah, entry kali ini nak cerita hal biskut timbang. Weekend lepas, saya ke Penang, visit sanak saudara suami. What a short trip.

Di KL tak dapat kot biskut timbang yg sedap macam ni. Semua ni original resepi turun temurun. Budak2 sekarang mungkin dah tak tau ada kedai mcm ni?

Hah, yang paling sedap biskut tungku, atau biskut lutut depa panggil. Cicah dengan kopi panas sure meletopsss

Borong...borong..murah murah



Tu dia....banyak kan..kat tempat saya susah nak dapat. Kalau ada pun tak sama


Ni kalau dalam pantang bersalin, biskut ni lah peneman


Ada macam2 rupa..pilih pilih


Rasa nak beli semua, 1 tin 5kg,

11 comments:

  1. ni memang nostalgic
    sedap cicah kopi o

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kan.. Sedap ni..cicah musim2 hujan sekarang ni

      Delete
  2. ni kat Kepala Batas, Penang..alamak..jangan mengidam plak erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, Dimana letaknya kedai ini dengan lebih spesifik? Ada any landmark atau nama jalan?

      Delete
  3. boleh taw kaT mane .kepala batas tpi dimane ye ..sy memang di kepala batas skang

    ReplyDelete
  4. salam.. boleh bagi lokasi kedai

    ReplyDelete
  5. assalamu'alaikum..wah,seronoknya tengok biskut yang banyak. produk Muslim ke? teringin nak cari biskut sebegitu buatan Muslim untuk anak tadika saya..

    teacher ika - 0196141672
    http://www.tadikashahalam.com/

    ReplyDelete
  6. Assalam sist.. cmna nk oder ne?
    . Sy duk sabah..

    ReplyDelete
  7. Plz cntect me 011 25254794.. nk bli borong :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78