HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Oct 2012

Premium Beautiful : Cara pembayaran mampu milik buat semua

Premium Beautiful :CARA BAYARAN 

 

 Ramai yang tertanya-tanya cara nak buat bayaran PREMIUM BEAUTIFUL ni..banyak cara sebenarnya. Memang ramai yang teringin nak pakai, tapi bila tau harga, ramai yang cakap tak mampu tapi nak pakai.


Sekarang tak payah pening2 kepala fikir macam mana nak beli.



 
Before that, saya nak bagitau harga biasa Premium Beautiful
 
Saiz Kecik RM2300
Saiz Besar RM2500 
 
Kalau nak join jadi rakan niaga, harga istimewa menanti anda!!!
1)Cash/tunai
Bank in ke dalam account Maybank/CIMB saya.
Contact saya untuk account no.
Barang akan dihantar melalui perkhidmatan kurier
bila duit telah di bank in. Sila simpan bukti pembayaran secara online.
Bayar CASH ada diskaun tau :)


2)Kredit Card
Saya akan emailkan form untuk diisi.
Sila emailkan kembali form yang telah siap diisi ke fuzamusa@yahoo.com kerana pihak Pengurusan akan menguruskan potongan installment tersebut.

 
3)Ansuran
Bagi bulan pertama, anda harus membayar ansuran RM300 untuk size kecil dan ansuran RM500 untuk size besar. Then ada baki RM2000 kan?
Yang ni boleh lah byr ansuran RM500 X 4 Bulan.
 
 

4)RHB Easy Payment
Hanya perlu membawa MyCard kemana-mana kaunter
RHB Easy Kiosk. Kiosk yg berwarna PINK tau...jgn silap plak.


 
  • bagi Mycard pada Sales person kat RHB Easy tu. mereka akan process.
  • Bgtau berapa jumlah pinjaman yg diperlukan dan tempoh pembayaran blk yg dikehendaki.
  • Process ni akan makan masa dlm 10-15 min
  • Duit akan dapat serta merta pada hari yg sama. Kluarkan duit tu kat ATM mesin n byr pada saya. Yg bayaran ansuran nya pula tu byr terus pada bank setiap bulan.
         


Hah..peluang dah ada..nak tunggu apa lagi?
Jom sihat sambil jaga kecantikan. 
PM saya 019-2784580



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78