HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Oct 2012

Premium Beautiful Merawat Keputihan

Premium Beautiful Korset Merawat Keputihan


(Gambaran bakteria dan kulat merebak kedalam saluran faraj anda)





Ramai wanita termasuk diri saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi saya silap! Keputihan adalah lebih jauh daripada itu...
 Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini.
 Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti  
Trichomoniasis dan Candida Albican.


Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk.
 Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.
Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. 
Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami
 kegatalan, 
kemerahan,
 kesakitan 
dan juga kulit melecet.


Keputihan atau lelehan lendir yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifatnya dan berbeza di antara seorang wanita dengan yang lain.

Keputihan biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Lazimnya, jika keputihan tiada berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan.

Sama juga jika keputihan bersifat berlendir dan tidak berbeku seperti susu basi atau berubah berbau hanyir, atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj menandakan jangkitan.

Keputihan atau lendir faraj berubah akibat :-
 perubahan hormon,
 perubahan mental,
 jangkitan, ubatan,
 penyakit dalaman.

 Wanita mempunyai kitaran haid yang dipengaruhi oleh hormon.
Keputihan akan bertambah cair ketika ovulasi dan bertambah likat ketika hampir haid.
 Ramai sudah mencuba rawatan di klinik tetapi gagal...


Petua Tradisional

Cara Pertama
1. Ambil secekak pucuk pegaga dengan akarnya sekali dan bersihkan.
2. Kemudian anda rebuslah pucuk pegaga tadi bersama 2 gelas air bersih.
3. Masukkan sedikit garam kedalam air rebusan itu.
4. Setelah mendidih ,biarkan ia sehingga sejuk.
5. Apabila air rebusan telahpun sejuk,anda tapislah air rebusan itu.
6. Minum air tersebut 2 kali sehari.
7. Amalkan sehingga masalah keputihan dan rasa gatal itu sembuh.

Cara Kedua
1. Ambil 12 helai daun sireh dan bersihkanya.
2. Kemudian anda sediakan 1 liter air suam.
3. Ramas kesemua daun sireh tadi bersama-sama air suam tadi.
4. Tapislah air tersebut.
5. Gunakan air tapisan untuk mencuci bahagian alat sulit anda.
6. Selain dapat menghilangkan rasa gatal dan bau, petua ini juga dapat merapatkan kembali bahagian alat sulit wanita.
7. Lakukan sehingga anda dapat mengatasi masalah keputihan yang dialami.
Perhatian: Petua tradisional ini hanyalah alternatif untuk rawatan yang didapati dari orang-orang tua terdahulu. Bagaimanapun anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor supaya tidak ada kesan sampingan dikemudian hari.

Tiada masa nak ikut  cara2 traditional???
CARA PALING MUDAH MASA KINI

“Bagaimana Untuk Menghilangkan Keputihan
Dalam Masa 24 jam?”
“...Kini, Bersedialah Untuk Mengucapkan Selamat Tinggal kepada Keputihan, Kegatalan Dan Bau Yang Kurang Menyenangkan!...”
Adakah Sebelum Ini Anda Mengalami Perkara Seperti Berikut:
Kegatalan pada kemaluan?
Selalu keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan disertai dengan bau?
Ketidakselesaan apabila “bersama” suami?
Terpaksa memakai ‘panty-liner’ tiap-tiap hari?
Anda menjadi kurang keyakinan diri dan hubungan anda dengan suami semakin dingin?
Jika JAWAPAN anda kepada persoalan diatas “YA”... Maka saya pasti kerunsingan dan keresahan anda terhadap perkara tersebut akan lenyap selama-lamanya dengan pemakaian "PREMIUM BEAUTIFUL CORSET"..

  
1. bahagian berenda:
- this part cover orang perempuan punya rahim
-tujuannya ialah untuk menstabilkan hormon rahim
-membetulkan kedudukan rahim (bagi ibu2 yang baru lepas bersalin)
- hilangkan strechmark selepas bersalin..


2. Jejaring di bahagian sulit
- fungsinya seperti bertangas ( juga sangat elok untuk ibu2 yang baru lepas bersalin..maklumla zaman moden ni mana nak bertangas2 lagi kan??)
- boleh tarik keputihan
- menjadikan haid keluar dengan lancar (merawat senggugut)
- merawat buasir
- merapatkan otot vagina (tak payah susah2 nak buat pembedahan nak bg ketat...)


3. peha 
- bahagian yang meliputi kawasan peha ni adalah untuk mengelakkan peha yang besar tadi bertemu antara satu sama lain..
-elak melecet
-hilangkan selulit di kawasan peha


4. renda di hujung girdle 
- untuk elakkan long girdle ni bergulung..dia akan melekap pada kulit peha..itu sebab kalau pakai premium beautiful ni rasa macam second skin..sbb dia kan pegang badan kita dgn kemas..

5. Love shape di bahagian punggung 
- menaikkan kedudukan punggung yang dah menggeleber tu dan juga elakkan punggung kita bergoyang semasa berjalan..


 Dengan pemakaian Premium Beautiful Corset ianya sangat membantu!! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan atau pun trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful!! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It's very comfortable and stay 'fresh' everyday!!!

 BENEFITS :
-Improves BLOOD circulations
-Stabilize metabolic rate
-SHAPE UP your body and give a good posture,
FIRM UP breasts and buttocks
-Reduce Cellulite and stretch marks
-DETOXIFY body
-Reduce CONSTIPATION
-Improve RESPIRATORY sistem
-Regulate period flow, improve irregular period and eliminate PERIOD PAIN
-Prevent the growth of CANCER cells
-Prevent MIGRAINE and GASTRIC
-Help people to CONCEIVE baby
-Reduce back pain and good for people having problem with SLIP DISC
and MANY MORE!!!

The most important fact, Premium Beautiful Corset is a Superbrands product with Lifetime Warranty



Ramai yang tercongak2 kerana harganya..tetapi tidakkah anda perasan, sekurang2nya setahun sekali kita akan ganti HP yang beharga ribuan ringgit?
TETAPI untuk membeli Premium Beautiful dengan Lifetime Warranty anda masih berkira? Kesihatan tubuh badan tiada spare part. Jagalah kesihatan anda

Dapatkan set anda sekarang.
PM saya FUZA 019-278 4580

3 comments:

  1. bila pakai PB ni x perlu pakai panties n bra ke?

    ReplyDelete
  2. Hi, after reading this amazing article i am also happy to share my knowledge here with colleagues.


    Also visit my site: www.postautomatica.com

    ReplyDelete
  3. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I
    clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again.

    Anyhow, just wanted to say excellent blog!

    Here is my website ... stretch mark removal and home remedy

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78