HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Oct 2012

Situ Sana Sini ATM

Situ Sana Sini ATM

Salam semua pembaca yang sudi nak baca coretan saya.
Dah lama tak kongsi cerita. Dah lama tak sembang2.
Sebenarnya saya bz dengan business sambilan sekarang ni. Setakat RM1k sebulan tu InsyaAllah. Kalau lagi rajin lagi lah dpt banyak kan.
Ok..tu bukan ceritanya.

ATM, since 2009 hubby yang berkobar join. Masa tu saya ni tukang bg sokongan aje.. Ikut je kemana aje dia g demo, talk, and segala macam acara.

Now, sejak dah jadi surirumah, boring jugakan bila tak de joki nak ngular.
Maka saya pulak aktif dengan ATM.
Disini, ramai cikgu dan mentor yang sentiasa bersedia membantu.
Saya amat berterima kasih dengan CDM Kartini, CDM Shila, CDM Lin..yang banyak bg guide line pada saya. Yelah..saya ni tak lah sehebat mereka2 yg G15.. Tapi, semangat saya ni jadi membara dengan sokongan depa ni.

Hah, ada tak antara uols yang nak join saya jadi rakan kongsi, pm saya ye 019-278 4580.
Dapat lah duit poket kan...sambil2 dapat kawan..tak de la macam katak bawah tempurung.





Usaha pasti jaya

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78