HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Nov 2012

ALHAMDULILLAH...100 LIKES on my page

ALHAMDULILLAH...100 LIKES on my page


Header page saya..Jom LIKE ramai. TQ kepada yg sudi
Dah hampir 2bulan rasanya saya create page ni. Alhamdulillah dah ada 102 likes. 
Tq kepada semua yg sudi LIKED. Sangat2 saya hargai.

Page saya ni simple je, tapi padat dengan info2 product untuk kesihatan dan kecantikan.
Sila lah LIKE page saya ramai2. Dan kalau sudi SHARE lah dengan kawan2.
Apa2 soalan or kemusykilan boleh pm/sms saya FUZA 019-278 4580..
Ada juga terfikir nak bg hadiah kepada yang byk tolong LIKE & SHARE..InsyaAllah..tengah fkr2kan ni..
Jangan lupa ye..
Klik sini and LIKE Jom-Hargai-Kesihatan-Anda



ps : tq kepada chekgu Azrine Tahar yang banyak bg tutorial secara online kepada saya. Dari tak ada blog dah ada page pulak now. Credit to her.. Thanks cikgu.. ohya..
Happy Birthday Cikgu..
17 Nov ni birthday cikgu Azrine.

2 comments:

  1. me xd tolong apa pun..byk usaha u lg..tahniah anyway..nti dh byk pulus..jgn lupa banje I!!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu u dapat bonuslah cikgu..hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78