HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Nov 2012

Alhamdulillah...dapat BONUS..Charles & Keith jadi pilihan pertama

Alhamdulillah...dapat BONUS..

 

 Alhamdulillah..USAHA TANGGA KEJAYAAN!! Buat je...

Dengan berkat kesabaran,promosi dan sokongan ramai, pada 10hb g cucuk di ATM, Wahhh Bonus dah masuk. Alhamdulillah...di saat tengah sesak2 ni..ada lah sikit duit back up.
Seronok lah cuti panjang ni ada duit back up. Gaji pun gaji jugak. Tapi ada duit bonus ni lega lah skit kan nak soping ke..hehe


Sejak jadi surirumah ni..nak berbelanja2 ni harap duit husband bagi.
Dengan adanya duit business sambilan ni.,dapatlah duit poket sendiri.
Oleh kerana secara kebetulan saya memang memerlukan handbag, maka 1st item to shop is Charles & Keith handbag. Harga bukan ukuran tetapi kepuasan itu yang utama.

Charles and Keith handbag..cream color pilihan saya :)

Senang nak sumbat macam2 kat dalam handbag yang besar ni.. I like

Tak tunggu lama dah..dan dan tu jugak posing.. Alhamdulillah



Siapa berminat nak jadi rakan kongsi saya?
Product2 kesihatan dan kecantikan untuk kita ketengahkan pasa semua.
 Bolehlah pm/sms saya 019-278 4580

2 comments:

  1. C&K memang best la produk2 die.. suke high heels!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...harga pun ok la... lepas ni nak tangkap sun glasses plak..hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78