HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Nov 2012

BBPlus Kolagen.. Semakin Menyerlah. Saya puas hati

BBPlus Kolagen Semakin Menyerlah.Saya puas hati

BBPlus Kolagen
Ini saya..ronda di KLCC on 3rd Nov 2012

" Adik ni umur berapa?"
"Hah? Adik ni dah berkahwin, dah ada 3 orang anak?"
 "Lembutnya tangan adik ni, makcik nak salam lagi boleh?"
"Akak ni macam artis..siapa erk?" 

Hehehe..seronok le apabila dapat pujian seperti diatas. Tiada rahsia dah..
BBPlus Kolagen lah jawapannya.. :)

BBPlus Kolagen memang sangat berkesan pada saya. Alhamdulillah.
Pernah mencuba pelbagai kolagen di pasaran before. Antaranya buat saya alami gastrik yang teruk, sakit kepala, then migrain yang mendadak. Ada juga yang membuatkan sistem badan saya jadi carca marba...tido tak lena, darah rendah, ketaq..dok berlari ke toilet. Huh serik

TAPI

Dengan BBPlus Kolagen banyak membantu :

1) Kulit muka bertambah licin dan tona sekata
2) Jerawat kecil under control
3) Pecah2 pada tumit makin beransur pulih
4) Tangan juga terasa halus mulus
5) Tido yang lena
6) Tiada lagi gastrik
7) Tiada migrain, tiada gastrik, tiada loya2, tiada toilet alarm

Promosi November 2012

Promotion!!!!!
Buy 4
Free 1 Box
Free BBPlus Bag
(while stock last)


BBPLUS KOLAGEN
Kesannya
1) Kulit berseri dan cerah
2) Kulit lebih anjal dan tegang
3) Kulit lebih halus dan gebu
4) Kulit lebih lembab
5) Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6) Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7) Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


Siapa nak cuba? Siapa nak order? 
Boleh sms/pm saya 019-278 4580

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78