HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Nov 2012

BBPlus Kolagen Testimoni, membantu pulihkan keputihan?? Bagaimana??


Testimoni terbaru hari ni 22 Nov 2012, Khamis

"Aku dah g cek dengan specialist..2-3 kali dah..ubat insert lah..ubat krimlah..semua tak jalan. Siap buat Papsmear test, semua ok. Keputihan ni buat bahagian sulit ni jadi gatal ya amat. Tiap 1jam kena pi tukar panti liner. Hmm..memang tak best la sebab diri sendiri boleh bau tak enak dari badan sendiri.

Sejak minum BBPLUS KOLAGEN...ko tau..alhamdulillah..KEPUTIHAN DAH KURANG!!! Hah.. Mungkin agaknya Kolagen tu bantu saraf2 dalam badan aku ni, bagi kurang letih coz tru reading ada info menyatakan if letih mengundang KEPUTIHAN. Memang best lah BBPLUS ni. Alhamdulillah.."


 So siapa yang masih rasa takut la nak cuba..betul ke BBPlus Kolagen ni bagus? Dia ni nak laku kan product kot..hmm Siapa yang dah cuba pasti puas hati

Siapa yang berminat boleh 
pm/sms Fuza 019-278 4580

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78