HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Nov 2012

BBPlus Kolagen Testimonial Lagi, Anak pun notis kulit maknya dah cantik :)

BBPlus Kolagen Testimonial Lagi, Anak pun notis kulit maknya dah cantik :)
 

Sebelum berkenalan dengan BBPlus Kolagen..luahan Kak Wee
akak minum jus p***wan dan *q**n tu badan ok ...tapi jerawat pulak yang timbul banyak. Habis naik satu muka.


2 HARI PENGAMBILAN BBPlus Kolagen....komen Kak Wee
           BBPlus ni ok lah dik,  nampak kulit licin jee.. ade perubahan..... ape2 pun terima kasih            daun keladi bulan depan akak nak beli lagi ha.ha.ha


SELEPAS MASUK 2WEEKS DENGAN BBPLUS KOLAGEN, dah ada yang notis perubahannya
  •  Waridah Roslan

     Ok sangat lah dah dapat pujian dari anak akak yang sulung "kulit ibu dah licin...." kembang punggung sekejap dapat pujian ha.ha.ha Nanti nak kongsi dgn cik abg, dia ada resdung... tapi blum cube lagi
     
 Promotion!!!!!
Buy 4
Free 1 Box
Free BBPlus Bag
(while stock last)

 
KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN

memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
memelihara kelembapan kulit
menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
menguatkan otot dan tulang
membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
memelihara kelenturan sendi
mengurangkan keradangan(inflammation)
memberi tenaga
membantu pola tidur
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf

  Kepada anda yang nak cuba dan nak order, jom pm/sms saya 019-278 4580




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78