HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Nov 2012

BBPlus Kolagen...Semakin ramai yang mula mempercayainya

BBPlus Kolagen...
Semakin ramai yang mula mempercayainya

"Buat je..."
Itu slogan saya :)

Sejak dah berkenalan dengan BBPlus Kolagen ni..apa yang saya boleh katakan MEMANG BEST berbaloi kesannya.
Kulit licin, jerawat kecil pun pulih, tona warna kulit pun sekata.
Dah nak masuk kotak ke-4, saya memang sangat puas hati.


Nak jadi model tak layak..so posinglah untuk blog sendiri.hehe

 Ini koleksi gambar2 saya. Elegent tak? hehe
Hah..bila kita sendiri mencubanya dan nampak hasilnya.. Maksudnya product tak tipulah.. Bukan suka-suka promote, bukan cakap kosong.
Sudah banyak testimonial yang berjaya pengguna2 kongsikan


Alhamdulillah
Adik bongsu saya pulak usha2, risik2 nak mencubanya BBPlus Kolagen. So 7/11/2012 dia order dan sudah dapat pun stocknya. So sebulan dari sekarang kita tunggu outcome dari dia k.

My sis Rahimah Musa a.k.a cHun.. juga minum BBPlus Kolagen. Lepas ni jalan dengan anak dia harus orang cakap "Pimpin adik ke??" Hehehe
 Setel explain cara minum dan khasiat  BBPlus Kolagen to cHun, HP saya berbunyi. Hah, masuk msg pulak.
"kak i nak bb plus boleh tak?" Msg dari Rosmaria @ Kinrara Puchong.
Kebetulan stok pun ada, maka selepas Maghrib saya pun VroooooommMMMMMmmm ke Kinrara Golf Club coz Rosmaria ni bertugas ni sana. 

Perjalanan agak tersekat kerana traffic jam, due to hujan lebat and waktu org balik kerja.
Sesampai di kaunter pertanyaaan, berjumpalah dengan Cik Nadia yang duduk di kaunter pertanyaan. So saya pun bersembang dengan Nadia sementara menunggu Rosmaria.

Nadia " Akak nampak muda, berapa umur akak?"
Fuza " Eh..malu akak awak cakap macam tu. Akak dah nak masuk 37thn, dah berkahwin pun. Anak dah 3 orang, dah sekolah pun"
Nadia " Yeke kak? Nampak macam belum kawin..."...tersipu-sipu dia..
Fuza " Tq...bukan senang orang nak puji ni."

 Nampak kelibat Rosmaria. Seorang yang happy go lucky. Saya kenal Rosmaria ni pun melalui FB. Tp kami bersembang macam dah lama kenal.

Fuza "Wah...serius,m ada perubahan la Ros. Muka u nampak clean."
Ros "Yeke kak? Saya tak nampak pun. Tapi saya ada rasa la, kulit licin"
Fuza "Memanglah u tak perasan, u kena bagi org yang jarang tgk u bezakan u dr 1 mth before"

Cuba u all tengok ni

Rosmaria..before and after taking BBPlus Kolagen (in 1 month time)


Sempat juga le kami berposing sebelum saya meninggalkan Kinrara Golf Club.
 Hope to see u ordering again next month ye Ros :)

Hantar BBPlus Kolagen to Miss Rosmaria John@ Kinrara Club


Inilah rahsianya yang bukan lagi rahsia..BBPLUS KOLAGEN DRINK



KESAN KOLAGEN KE ATAS BADAN
memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
memelihara kelembapan kulit
menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
menguatkan otot dan tulang
membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)
memelihara kelenturan sendi
mengurangkan keradangan(inflammation)
memberi tenaga
membantu pola tidur
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf


Siapa yang nak kulit cantik dan sihat mengancam, boleh order ye. PM/SMS saya, Fuza 019-278 4580

2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78