HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Nov 2012

BBPlus Kolagen..Testimoni..PREGNANT Kebetulan dan rezki

Ini saya...happy dengan kesan pengambilan BBPLUS KOLAGEN. Lihat saje skin saya. Alhamdulillah

Salam sejahtera semua. Nak kongsi testimoni terbaru. Nama terpaksa di rahsiakan kerana akak W ni segan.


"Salam adik. Akak nak bgtau cerita gembira ni. Akak PREGNANT!! Alhamdulillah dah masuk 11minggu.  Hah kalau adik nak tau Akak ni dah berapa kali dah gugur. 
Kata Doktor rahim tak kuatlah..ada kata keje lasak lah. Ada juga kata pasal letih tu yang tak lekat. 
Tapi Akak rasalah sejak minum BBPLUS Kolagen ni memang betul kurang rasa letih tu. Kulit pun memang rasa licin.. jerawat pun dah makin lenyap
Akak yakin sangat BBPLUS KOLAGEN ni yang buat badan akak ni rasa sihat dan bersedia untuk pregnant. Mungkin juga secara kebetulan dan rezki akak. 
Apa pun Akak tolong promote..
 BBPLUS KOLAGEN memang patut korang semua cuba"



Alhamdulillah happy sangat dapat dengar pengakuan akak W ni. Semoga kandungannya dan ibunya sihat2 hingga 9 bulan nanti yer. Amiin.


Bagi anda yang nak cuba nak order silalah pm.sms 
FUZA 019-2784580

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78