HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Nov 2012

COACH..Idaman saya






Coach yang menjadi idaman..
Heehehe..kot2 boleh dapat as birthday present on my coming birthday..(berangan la sangat)
Actually memang dah lama sukakan jenama ni. 
Sekarang dah merata nampak orang promote handbag jenama COACH ni.

Hmm ada idea tak macamana nak tau barang original ke tiruan?
Bukan apa..harganya pun agak mahal..(mahal le bagi surirumah macam saya ni.)
 Nak beli bukan tiap bulan. Bukan senang nak merasa kan.hehe 
Sekali beli kena lah berbaloi ye tak??



Komen skit..



Coach 19338-2


Coach 19338-1


18650-khaki terra.


Coach Sling
Earlier thanks kepada yang beri pandangan..

2 comments:

  1. i pun xpndai..huhu..semoga dpt apa yg diidamkan..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78