HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Nov 2012

"Contest I Choose To Wear Hijab"

"Contest I Choose To Wear Hijab"

macamana nak join Klik Sini

Tajuk contest ni terus menarik hati saya nak join.
 Saje suka2. Niat hati dulu nak fofuler jadi model tudung..tapi tak kesampaian..hehehe

Jom la tengok gambar kat bawah tu.
Inilah saya. Memang bertudung sejak masuk ke sekolah menengah.
Saya shopping tudung yang murah2 je asalkan nampak cantik bila di stylekan.
Ada juga shopping tudung yang agak mahal dan berkualiti. Itu khas untuk acara rasmi.
Ada juga membeli secara online. Sekurang2nya sepasang dua mesti beli sebulan.

Pada saya berhijab ni sememangnya tuntutan wajib bagi umat muslimah. 
Tetapi berhijab tu biarlah kena apabila digayakan. Aurat tu tetap kena pelihara. Ingat tu kawan2. 
Sekadar berpesan-pesan.
InsyaAllah manis je nampak bila mengenakan hijab tu :)  

 
Saya gemarkan tudung shawl ataupun pashmina dengan lilitan yang simple, kemas tapi bergaya.
 
Terbuka kepada semua wanita2 cantik di luar sana. Setiap pertandingan sure ada hadiah. 
Kalau tak menang yang penting kita dapat tambah kenalan..
Cheers...

Hadiah :
1st prize
RM50
Maxi skirt 
Bawal plain 
Review blog
2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog
3rd prize
RM20
Bawal plain 
Review blog
 3 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog

Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je)

TQ kepada pihak2 penganjur *_^

10 comments:

  1. Replies
    1. TQ Sop..
      sesaja je ni..interframe contest kawan2 blog :)

      Delete
  2. Replies
    1. No prob...niat nak tambah kawan2 :)
      TQ coz anjur kan contest ...
      Fuhfuh...menang ke tak erk? hehe

      Delete
  3. cantek dear ! gud luck ! kite pon join..
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..jom ajak kawan2 join ramai2...
      comel semua bertudung ^_*

      Delete
  4. Good luck yer, cantik akk. Saya pun join jugakk ;)
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. u too..sweet je..
      menang kalah adat bertanding..kan..
      yang penting kita dapat kenalan :)
      Good Luck to u :)

      Delete
  5. dr contest yg same ,,,cun nyer,gudluck=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal..
      u pun comey *_^

      good luck juga yer

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78