HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Nov 2012

GROOMING DIRI SENDIRI

GROOMING DIRI SENDIRI

 Salam semua ...
Entry awal pagi ni.
Nak cerita pasal make up kat salon.
Saje nak try macamana rupanya make up kat salon ni..RM60 je. Ambil masa 2jam juga nak bersiap, macam pengantin u..hehe

Kenapa ye nak make up?
Banyak sebab perempuan ni suka make up
Bagi saya, berpenampilan tu perlu.
Niat tu kena betul     

Hah..warna-warna yang nak ditepek pada muka saya..


eyeshadow, lipstik..and brush yang digunakan







Ni dia,..tak pernah guna pun b4 ni. Bulu mata palsu




Jenjejeennnngg....Sebelum dan selepas make up..  Ok tak?
Selalunya make up untuk shooting memang kena terang skit.
 So bila guna kamera biasa anda akan nampak la muka tu macam bertompok tepung gomak.
 Tapi dalam studio anda akan kellihatan natural.
Wah...bestnya dapat make up macam ni.. 
Berangan nak jadi model tudung dari dulu kala..tp tak layak dah kot..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78