HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Nov 2012

Hati berbunga bunga petang ini... ISTIKHARAH CINTA


Saje2 nak share entry romantik la konon from my hubby yang kini bertugas di Jakarta.
Orang kerja construction line macam tu lah... Kena lah ikut project..

Di kejauhan, hanya handphone, FB ,wassup dan skype lah yang menjadi medium perhubungan antara kami dengan anak3.

Senang cakap..tapi tak senang nak lalui. Berkat kesabaran, InshaAllah..
Doakan kebahagian kami ye kawan2


Buka2 Fb, ada plak segment tuju-tuju lagu ni.. So meaningful..terharu..









8 comments:

  1. wah suweetnyer,,heheheh siap tuju lagu lagi, mestilah berbunge2 kan,hikhik

    ReplyDelete
  2. kena cpt2 beli tiket kapal torbang nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dok kat airport dah ni...hehe

      Delete
  3. wahhhh berjauhan lah nampaknya.... tentu rindu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mia Liana...
      :(..begitulah nampak gaya nya...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78